Πληροφορίες λήψης για συσκευές Apple

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, θα παραλάβετε ένα e-mail όπου θα υπάρχει σύνδεσμος για να κατεβάσετε το αρχείο σας.
Εάν συνδέεστε μέσω υπολογιστή, τότε το αρχείο αυτό θα αποθηκευθεί όπου συνήθως αποθηκεύονται τα αρχεία στον υπολογιστή σας.
Εάν συνδέεται με iPhone τότε η λήψη θα γίνει μέσω πέσω του Safari.

Μπορείτε να δείτε εύκολα τα στοιχεία που έχετε κατεβάσει, πατώντας το εικονίδιο AA στο αριστερό άκρο του πεδίου Έξυπνης αναζήτησης στο Safari, και επιλέγοντας Λήψεις, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Εάν δεν βλέπετε την επιλογή Λήψεις, σημαίνει ότι η λίστα λήψεων είναι κενή. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας, η λίστα σας μπορεί να αδειάσει αυτόματα από το Safari.

Πληροφορίες λήψης για συσκευές Google Chrome στο κινητό

Σε τηλέφωνο ή tablet Android, ανοίξτε την εφαρμογή Chrome.
Επάνω δεξιά, πατήστε Περισσότερα / Λήψεις. Εάν η γραμμή διευθύνσεών σας βρίσκεται στο κάτω μέρος, σύρετε προς τα επάνω στη γραμμή διευθύνσεων, Περισσότερα / Λήψεις.

Για να μοιραστείτε ένα αρχείο, πατήστε Περισσότερα Κοινή χρήση. Για να μοιραστείτε περισσότερα από ένα αρχεία, αγγίξτε παρατεταμένα τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε και, στη συνέχεια, πατήστε Κοινή χρήση.

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist
Product added to compare.

Η σελίδα kithera.gr χρησιμοποιεί cookies.